Top 7 idei „tomnatice” pentru o nuntă ca în povești, recomandate de #JuliaHelena

De ce e toamna anotimpul nunților? Răspunsul este evident: anume acest anotimp ne ispitește cu un belșug desăvârșit, din care ne putem culege o gamă de resurse vitale pentru a crea o ambianță plină de farmec. Mai mult, acest simbol este oglindit în viitorul fiecărui cuplu care alege să își desfășoare marele eveniment în acest sezon.

  1. Rochia de mireasă

Primele adieri de răcoare trezesc inspirația de a purta o rochie cu mâneci fine, ce nu au tendința de a acoperi brațele, ci de a le conferi o tentă de finețe și eleganță. Un plus de rafinament este adus de elementele decorate pe mâneci, fie că este vorba de aplicații brodate cu perle sau dantelă franceză.

  1. Decorul

Elementele ce nu trebuie să lipsească dintr-un decor de toamnă sunt dovlecii și frunzele. Datorită faptului că dovlecii își păstrează forma pentru mult timp, având și dimensiuni diferite, aceștia pot fi utilizați atât în background, cât și pe prim-plan. O idee care, cu siguranță va fi apreciată de oaspeți, ar fi ca dovleceii mici să servească drept suporturi pentru numerotarea meselor din sală.

O altă idee la care poate nici nu v-ați gândit vreodată, este să utilizăm tărtăcuțele pe post de suporturi pentru lumânări. Este garantat faptul că invitații vor rămâne impresionați de aceste minunății.

Frunzele se pot fixa alături de beculețele decorative, astfel, acestea vor prinde reflexia luminilor și își vor scoate în evidență suprafețele aurii.

Iar pentru o mai bună organizare, pe locul fiecărui invitat se poate așeza, înainte de sosirea acestuia, câte o frunză ce afișează numele celui care urmează să îl ocupe.

  1. Candy bar-ul

Este evident că din tabloul candy bar-ului nu pot lipsi culorile: auriu, portocaliu, maro și roșu, asortate în diferite nuanțe, fie pe fructe, fie pe tarte delicioase sau chiar pe frunze și ghinde dulci, sculptate de către cofetari.

  1. Buchetul miresei

Acesta cere a fi cât mai accentuat în acest sezon. Chiar dacă utilizăm culori aprinse, este important să nu uităm că buchetul miresei trebuie asortat cu gust și să nu exagerăm cu diversitatea gamelor cromatice, ci să optăm pentru nuanțe ce se îmbină armonios.

 

  1. Mașina mirilor

În loc de tradiționala limuzină, putem opta pentru o mașină în stil retro, decorată cu motive tomnatice, cum ar fi frunze, flori și bentițe. Așadar, cu siguranță, fotograful va capta momente nemaipomenite ale cuplului în combinație cu acest element, iar pozele vor fi niște adevărate opere de artă.

  1. Domnișoarele de onoare

Pentru a conferi și mai multă culoare tabloului din ziua nunții, putem opta pentru câteva ținute alese pentru vornicele, care vor dansa și se vor mișca energic, fiind „sufletele” petrecerii, creând o amtosferă plăcut molipsitoare pentru ceilalți invitați.

 

  1. Tortul

Dar să nu uităm că „sfârşitul încununează opera”, după cum ne amintește renumitul proverb latin. Tortul este elementul indispensabil marelui eveniment. Magia acestuia le trezește entuziasmul invitaților, „înfruptându-le” atât privirea, cât și papilele gustative. Este lesne de înțeles că toamna trebuie să își lase accentul până la finalul evenimentului, așadar, relieful tortului poate fi decorat cu frunze dulci, ruginii, fie pe un fon alb, fie să își extindă nuanța pe întreg aspectul acestuia.

Așadar, fie că ați ales din ideile propuse de noi, fie că v-am oferit o cale de inspirație spre altele mai creative, vă dorim să aveți parte de o nuntă cât mai încântătoare!

Surse poze:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *