Top 7 idei pentru o nuntă de basm în toiul iernii, recomandate de #JuliaHelena

O nuntă ce se desfășoară pe timp de iarnă este ca o poveste magică, ireală, datorită ninsorii imaculate ce se așterne în jur și creează un decor natural, incomparabil cu celelalte perioade ale anului. Atmosfera ce domină în toiul sărbătorilor, cu luminițe, jucării, fulgi de zăpadă, flori de gheață, șemineuri și candele, îți încălzește sufletul și te face visător. De aceea, nunta în acest sezon trebuie să fie deosebită, cu un decor feeric, potrivit tematicii alese, cu mâncare caldă, vin fiert și o ambianță agreabilă. Ca să completați acest tablou cu detalii cât mai atractive, vă propunem în continuare câteva idei din care vă puteți inspira.

  1. Decorul

Profitați de resursele naturale din această perioadă a anului și utilizați-le pentru a crea un decor spectaculos. Combinați-le cu măiestrie și folosiți-vă imaginația, simțindu-vă ca niște adevărați artiști. De exemplu, un brad natural constituie un element must-have la o nuntă în perioada sărbătorilor de iarnă. Decorați-l cu poze ale ambelor familii, cu prietenii, dar și cu voi doi. Cu siguranță, invitații de la nuntă vor petrece clipe în șir admirându-l.

Sursa: https://www.bridesmagazine.co.uk/gallery/real-christmas-weddings

Puteți alege o culoare care să domine în tot ceea ce pregătiți în ziua nunții, care va contribui la completarea tematicii alese.

Sursa: https://greenweddingshoes.com/winter-wedding-decor-from-4lovepolkadots/

Spătarele scaunelelor ce stau aranjate în jurul meselor, le puteți acoperi cu pături moi de lână, pentru a crea plăcuta senzație de odihnă, căldură și, totodată, confort. Astfel, îi veți face pe oaspeți să se simtă bineveniți la sărbătoarea voastră.

Sursa: https://www.templesquare.com/weddings/blog/best-winter-wedding-decorations-ever/

Sursa: https://www.templesquare.com/weddings/blog/best-winter-wedding-decorations-ever/

Iar dacă vă doriți o nuntă în stil elegant, puteți alege să domine nuanțele pastelate, combinate cu alb și auriu.

Sursa: https://www.elegantwedding.ca/white-gold-winter-wedding/

  1. Buchetul miresei

Este foarte important ca florile din buchetul miresei să fie corect asociate și în concordanță cu sezonul în care se desfășoară nunta. Câteva dintre cele mai rezistente și potrivite plante pentru compozițiile florale executate în perioada rece a anului sunt: amaryllis, brunia, trandafirii, calelele, freziile, phaleonopsis. Le puteți asorta cu fructele coniferelor sau chiar cu cele exotice pentru a obține o capodoperă ce va înfrumuseța imaginea și starea de spirit a miresei, mai ales, în timpul ședinței foto.

Sursa: https://greenweddingshoes.com/forget-frozen-this-is-a-true-ice-queen-wedding-with-all-the-boho-elements/

Sursa:

Sursa:

Sursa:

Sursa:

Sursa: https://www.columbusbrideandgroom.com/columbus-winter-wedding-bridal-bouquet/

Iar dacă nuanțele pale nu vă reprezintă, alegeți un buchet din crizanteme bordo în combinație cu trandafiri, pomușoare și alte flori de sezon.

Sursa: https://weddingnafplio.com/2018/05/29/bridal-bouquet-flowers-by-season/

Sursa: http://www.theperfectpalette.com/2016/02/blush-and-red-velvet-snowy-bridals.html

Sursa: https://www.brides.com/story/winter-alternatives-for-favorite-flowers

  1. Pantofii miresei

Comoditatea încălțămintei este primordială într-o astfel de zi, așadar, acesta este criteriul care trebuie să fie bifat primul atunci când căutați pantofii de mireasă. Dacă doriți neapărat să vă simțiți pentru câteva clipe mai elegantă, cu un plus de strălucire, puteți lua o pereche de pantofi cu toc, de schimb. Iar pentru ședința foto în aer liber, căutați cea mai calduroasă încățaminte. Nu trebuie să fie pantofi. Optați pentru o pereche de cizme sau UGG-uri, nu neapărat albe, astfel veți rezista mai mult în fața frigului. Iar acest contrast în raport cu rochia de mireasă le va conferi pozelor o tentă de naturalețe și originalitate.

Sursa: http://happywedd.com/accessories/shoes/59-cool-winter-bridal-shoes-boots-and-flats-to-get-inspired.html

Sursa: http://happywedd.com/accessories/shoes/59-cool-winter-bridal-shoes-boots-and-flats-to-get-inspired.html

Sursa: https://www.marthastewartweddings.com/396682/unique-something-blue-wedding-ideas?slide=893696

Sursa: http://happywedd.com/accessories/shoes/59-cool-winter-bridal-shoes-boots-and-flats-to-get-inspired.html

Sursa: https://venuelust.com/post/winter-wedding-shoes/

  1. Candy-barul

Pentru un candy-bar pe timp de iarnă, sunt indispensabile ciocolata caldă, fructele uscate, nucile, alunele sau prăjiturile consistente. Acestea, ornamentate cu gust și aranjate lângă tăblițe cu inscripții elegante sau chiar amuzante, vor forma un colțișor ademenitor pentru invitați.

Sursa: https://candyfunhouse.ca/blogs/around-the-funhouse/candy-buffet-ideas

Sursa: https://www.tasteofhome.com/collection/wedding-dessert-table-ideas/view-all/

Sursa: https://www.onefabday.com/13-wedding-food-stations-ideas/

  1. Invitațiile

Invitațiile pot avea nuanțe și texturi diverse, fie de hârtie, carton sau de lemn, în stil clasic sau cu accente vintage, decorate cu fulgi, luciu, frunzulițe de conifere, peisaje sau orice alt detaliu care credeți că se îmbină cel mai mult cu acest anotimp rece. Iar textele pot avea structura unui basm, ceea ce le va conferi invitaților o delectare aparte atunci când le vor deschide și citi.

Sursa: https://www.theknot.com/content/winter-wedding-invitation-ideas

Sursa: https://www.elegantweddinginvites.com/wedding-blog/25-creative-winter-wedding-ideas-that-are-not-christmas-overloaded/

 

Sursa:

Sursa: https://www.canva.com/templates/invitations/MACa5mZQXYQ-blue-and-brown-couple-winter-wedding-invitation/

  1. Tortul

Un tort de nuntă este destinat să reprezinte mai mult decât un simplu desert. Acesta servește ca un accesoriu important pentru marele eveniment și, îndeosebi, pentru fotografiile memorabile pentru mire și mireasă. Acesta evidențiază tematica nunții și o prelungește până la finalul serbării. Vă propunem în continuare poze cu torturi de nuntă, specifice iernii, care merg dincolo de glazura albă – de la creațiile extravagante de tip frozen, la splendoarea naturii pe timp de iarnă, și la până la stratul simplu, imaculat, de zăpadă.

Sursa: http://www.majesticweddings.co.za/inspiration_gallery_tag/11089/wedding+cake/Baby-Blue-Wedding-Cake-Cakechooser

Sursa: https://www.cakecentral.com/gallery/i/3395474/winter-wonderlandfairy-tale-wedding-cake

Sursa: https://www.onefabday.com/winter-wedding-cakes-to-inspire/

Sursa: https://thestir.cafemom.com/love/216600/winter-wedding-cake-ideas

Sursa:

Sursa: https://thestir.cafemom.com/love/216600/winter-wedding-cake-ideas/269757/love_is_wedding_cake/4

Sursa: https://www.theknot.com/content/winter-wedding-cakes

  1. Ședința foto a mirilor

Chiar dacă ideea de a face o ședința foto cu prilejul nunții pe timp de iarnă, cu siguranță nu este una foarte atractivă pentru unii dintre voi, suntem dispuși să pariem că majoritatea mireselor ce au ales acest anotimp, adoră cu desăvârșire ninsoarea. Tocmai din acest motiv trebuie să profitați de atributele unice ale acestui sezon minunat. La fel cum vă încurajăm să faceți fotografii cu cele mai colorate frunze de toamnă, să profitați din plin de frumusețea pomilor înfloriți primăvara sau să străluciți sub razele soarelui de vară, suntem aici pentru a vă demonstra că fotografiile de nuntă pe fundalul zăpezii sunt cele mai rare și deosebite.

În timp ce s-ar putea să aveți câteva minute neplăcute în frig, merită să fie imortalizate toate frumusețile pe care ni le oferă sezonul de iarnă. Indiferent dacă alegeți să faceți un scenariu în care vă întâlniți într-un câmp acoperit cu zăpadă pentru prima dată sau pur și simplu dați clic pe câteva momente sincere, tăvălindu-vă fericiți pe neaua proaspăt căzută, există multe moduri creative de a captura momente ce redau la maxim spiritul sezonier.

Sursa: https://www.countryliving.com/entertaining/g4049/winter-wedding-photos/?slide=4

Sursa: https://www.bridalguide.com/planning/the-details/reception/winter-wedding-ideas#136454

Sursa: https://www.marthastewartweddings.com/406593/snowy-winter-wedding-photos?slide=871760

Sursa: https://www.bridalguide.com/planning/the-details/season/stunning-winter-wedding-photos#168239

Sursa: https://www.bridalguide.com/planning/the-details/season/stunning-winter-wedding-photos#168268

Dacă vă veți inspira cel puțin din ideile noastre, fără îndoială, veți organiza un eveniment worth to remember pentru toți invitații. Dați-i frâu liber imaginației Dvs.! Să înceapă distracția în toiul iernii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *