Top 10 destinații propuse de JULIA HELENA, pentru o lună de miere memorabilă

Încercați să găsiți un loc în care să evadați și să vă odihniți din plin, fiind uimiți de ce se poate ascunde undeva departe, într-o lume reală, dar care pare desprinsă din rai. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc liniștit și romantic sau doriți o aventură cu diverse excursii, cu siguranță vă veți regăsi în cel puțin una dintre următoarele destinații pe care vi le propunem. Așadar, vă oferim o listă de top 10 locuri pentru o lună de miere de neuitat. Sunteți pregătiți pentru o excursie virtuală spre adevăratele minunății ale naturii?

  1. Sri Lanka

Marco Polo a descris Sri Lanka drept una dintre cele mai frumoase insule din lume. Situată chiar la sud de India, este o destinație ascendentă pentru europeni – și acum cucerește din ce în mai mulți vizitatori de pe întreg globul. Pe scurt, Sri Lanka însemană plajă, junglă, intimitate. Cele mai populare locuri de aici, în special pentru romantici, sunt: cetatea Sigiriya (listată ca patrimoniul mondial UNESCO), stânca Pidurangala, Muntele lui Adam, Parcul Național Yala, Ruinele de la Anuradhapura.

2. Insulele Maldive

Una dintre cele mai faimoase destinații de luna de miere sunt insulele Maldive. Recifurile colorate, propria vila închiriată, înconjurată de apa turcoaz, plajele cu nisipuri albe, gazdele primitoare, apusurile de soare ce se scufundă în orizont și atmosfera romantică este ceea ce găsești garantat în aceste minunate locuri. Situate între marea Arabiei și marea Laccadive, la aproximativ 500 de kilometri de Sri Lanka, insulele Maldive sunt locația ideală pentru o escapadă în doi – și aceasta rămâne a fi una dintre multele sale alururi.

3. Insulele Santorini

Aveți o pasiune pentru stilul grecesc? Fie că răspunsul la această întrebare este „da”, fie că este „nu”, insulele Santorini vă pot cuceri indubitabil, prin peisaje minunate, clădiri de un alb imaculat, stânci abrupte, Marea Egee cu apa azurie și hotelurile încântătoare ce crează un anturaj luxos și romantic pentru luna de miere. O erupție vulcanică masivă în jurul anului 1650 î.Hr. a forțat centrul a ceea ce era atunci o singură insulă, să explodeze și să cedeze mării. Se spune că aceasta a fost teritoriul originar al orașului pierdut al Atlantidei, care a dispărut de mult în adâncurile oceanului. Astăzi, Santorini este constituită din două insule locuite și câteva insulițe. Majoritatea vizitatorilor își petrec timpul pe Thira (cea mai mare insulă din arhipelag), care găzduiește orașele mari din Santorini, inclusiv Fira și Oia.

4. Aruba

Vreme perfectă este, în primul rând, ceea ce face ca destinația să devină un loc atractiv, iar pe lângă asta, o viață de noapte absolut distractivă, o mulțime de sporturi pe apă și o vastă întindere a nisipurilor albe între plajele senine. Aceste lucruri însumează descrierea acestui colțișor colorat. Păsările flamingo sunt cele care îi conferă mai multă frumusețe. Vizitatorii nu ezită să facă poze cu ele, datorită nuanțelor vii pe care acestea le au. Aruba mai este numită și „insula fericită”, datorită climei calde pe întreg parcursul anului. Aceasta are în mediu, cele mai multe zile însorite din toată regiunea Caraibe. Așadar, voi doi ați fi, cu siguranță, bineveniți acolo!

5. Dubai

Aici aveți ocazia să obțineți tot ce este mai bun din două lumi diferite: puteți opta să vă bucurați pentru câteva zile de luxul și farmecul orașului plin de viață, cu imensele clădiri de tip zgârâie-nori și apoi să mergeți în deșert pentru liniște și relaxare . Răsfățați-vă cu o plimbare pe cămile, la apusul soarelui, care să vă ducă la creasta unei dune, unde vă veți opri pentru a servi șampanie, gustări și fructe. Un alt avantaj considerabil este faptul că și aici soarele este generos, fiind numărate aproximativ 300 de zile senine pe an. Iată un adevăr absolut: Dubaiul are foarte multe de oferit pentru mirii ce sunt în căutarea unei experiențe memorabile în luna de miere.

6. Bali, Indonezia

Chiar și înainte de apariția renumitei cărți și a filmului „Mănâncă, roagă-te, iubește”, insula a fost o atracție pentru romantici, datorită templelor sale învăluite de ceață și încântătoarelor priveliști ale munților. Iar nu în ultimul rând, acest loc este considerat o „scenă a artelor vii”. Iată de ce mai este numit și „Insula zeilor”.

7. Punta Cana, Republica Dominicană

Punta Cana este situată pe vârful de est al Republicii Dominicane, amplasată între Oceanul Atlantic și Caraibe. Natura este deosebită în această regiune exotică, de aceea, puteți închiria o mașină sau puteți opta pentru un tur cu autobuzul pentru a vedea cât mai multe locuri din apropiere sau chiar o plimbare cu bărcuțele. Pe lângă frumoasele plaje și apele limpezi, există și multe alte minunății dincolo de nisipurile alb, care merită să fie admirate. Nu ratați o excursie la albinăria din apropiere, de unde puteți să luați miere naturală, după care să treceți pe la centrul de echitație pentru o plimbare cu caii pe plajă.

8. Goa, India

Un loc magnific, cu clădiri vechi, plaje frumoase, baruri, viață de noapte și multe altele. Goa este unul dintre cele mai deosebite destinații din lume pentru luna de miere. Puteți face o plimbare romantică pe plajă sau vizita bisericile și atracțiile turistice din zonă. Acesta este un loc tipic pentru toți cei care iubesc plajele și stilul reggae. Va fi o evadare memorabilă, cu siguranță!

9. Bora Bora

Mica insula Bora Bora este un colțișor de rai abundat de frumusețile naturii. Peisajele de aici sunt completate de un vulcan inactiv, de jungla cuceritoare și de apa cristalină. De fapt, autorul James Michener, care a scris “Tales of the Pacific de Sud”, a numit Bora Bora „cea mai frumoasă insulă din lume”. Aceasta este destinația unei evadări tropicale, cu stațiuni luxoase, ceruri însorite, ape calde și localnici prietenoși.

10. St. Lucia

Sunteți curioși să mai aflați despre încă un loc încântător? Cu siguranță veți rămâne impresionați și de insula St. Lucia. Aveți parte de peisaje nemaipomenite, datorită pădurilor tropicale și a farmecului rapsodic al golfului Marigot. Iar vârfurile gemene ale munților Les Pitons (care au fost desemnați ca loc de patrimoniu mondial în 2004), reperul iconic al insulei, se împerechează atât de frumos, ca doi îndrăgostiți. De remarcat sunt, de asemenea, și plantațiile de cacao. Aveți ocazia să explorați câteva stațiuni magnifice, care oferă cele mai atrăgătoare priveliști tropicale și să aveți parte de excursii de aventură.

Vă dorim o lună de miere cât mai dulce!

 

 

Surse poze:

https://www.forbes.com/sites/jimdobson/2018/08/05/famed-jade-mountain-in-st-lucia-will-launch-a-new-sister-resort-jade-sea/

http://pacificparadise-travel.com/boracay

https://wise.travel/travel-news/goa-grows-up

https://www.realcouae.com/home/downtown-dubai_tcm223-49617/

http://indiatripservices.com/about.php

https://www.europoint.ro/top-5-cele-mai-apreciate-locuri-exotice-din-lume/

http://www.puntacanaprincessallsuites.punta-cana.website/ru/

https://passion4luxury.blogspot.com/2018/03/chic-hotel-santorini.html

http://www.pacificreps.com/destinos/oceania/intercontinental-resort/

https://www.barcelo.com/pinandtravel/en/the-aruba-you-dont-know-5-hidden-gems/

http://shiny-aruba.com/media

https://www.dunhilltraveldeals.com/blog/bachelorette-jojo-travel-to-find-love

https://pistonclasico.com/wall/tourism-experience

https://www.forbes.com/sites/jimdobson/2018/08/05/famed-jade-mountain-in-st-lucia-will-launch-a-new-sister-resort-jade-sea/

https://dubaicityventures.com/discover-dubai/

https://www.rumbo.es/hoteles/polinesia-francesa/bora-bora-isla-de/hotel-four-seasons-resort-bora-bora

https://jooinn.com/spruce-knob-twilight-trail-hdr.html

https://handluggageonly.co.uk/2017/09/09/11-fantastic-places-visit-caribbean-island-st-lucia/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *