Tendințe de make-up și coafuri de mireasă

Atunci când îți alegi coafura și machiajul potrivit pentru un eveniment, în special, ziua în care vei fi mireasă, trebuie să ții cont de anumite detalii, și anume, de forma feței și a capului, de culoarea și lungimea părului, și nu în ultimul rând, de rochia pe care o vei purta. Opțiunile pentru care optezi mai trebuie să depindă și de propriul stil, în care te simți cel mai sigur și liber, dar să corespundă și tendințelor actuale.

Echipa #JH îți sugerează câteva exemple de make-up și coafuri care vor fi în trend. Pentru început, iată câteva selecții de look-uri, dintre care, unele au fost prezentate la „Bridal Fashion Week”:

  1. Ochii se accentuează, fiind conturați negru-pal; iar părul se strânge într-un coc răvășit, înfrumusețat cu o coroniță argintie.

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=8

  1. Acest stil de coafură și machiaj este potrivit pentru miresele care preferă să-și evidențieze frumusețea prin naturalețe. Ochii sunt accentuați cu eyeliner-ul auriu și rimel, iar pe buze aplicat ruj cu o nuanță cât se poate de naturală. Pentru un plus de rafinament și eleganță, mireasa poate opta pentru o coroană tridimensională de flori vii à la Lana del Rey.

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=9

  1. Trendurile de machiaj pentru mireasă, care vor domina în sezon sunt eyeliner-ul argintiu/auriu și rujul roșu mat. Fie că optați pentru buze de nuanțe naturale, fie că vă place roșul, recomandarea noastră ar fi sa alegeți în dependență de personalitatea ce vă caracterizează.

Sursa: https://www.harpersbazaar.com/wedding/bridal-beauty/g19836897/wedding-hair-makeup-trends-spring-2019/

  1. Mireasa boho poate opta pentru părul prins la spate cu bentiță și fundă voluminoasă de culoarea rochiei.

Sursa: https://www.harpersbazaar.com/wedding/bridal-beauty/g19836897/wedding-hair-makeup-trends-spring-2019/

  1. Pentru o nuntă rustică outdoor, îi recomandăm miresei să poarte pîrul lăsat pe spate, abia ondulat, cu floricele albe, aplicate de-a lungul șuvițelor laterale.

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=7

6. Revine în vogă părul desprins și acoperit cu șuvițe naturale, agrafe sau flori, fie drept sau ondulat:

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=4

Nu uita, coafura constituie un adevărat etalon ce îți conturează frumusețea, așadar, look-ul perfect este cel care te definește în totalitate și îți inspiră doza de încredere în ziua în care vei fi mireasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *