Top 10 destinații propuse de JULIA HELENA, pentru o lună de miere memorabilă

 

Încercați să găsiți un loc în care să evadați și să vă odihniți din plin, fiind uimiți de ce se poate ascunde undeva departe, într-o lume reală, dar care pare desprinsă din rai. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc liniștit și romantic sau doriți o aventură cu diverse excursii, cu siguranță vă veți regăsi în cel puțin una dintre următoarele destinații pe care vi le propunem. Așadar, vă oferim o listă de top 10 locuri pentru o lună de miere de neuitat. Sunteți pregătiți pentru o excursie virtuală spre adevăratele minunății ale naturii?

 1. Sri Lanka

Marco Polo a descris Sri Lanka drept una dintre cele mai frumoase insule din lume. Situată chiar la sud de India, este o destinație ascendentă pentru europeni – și acum cucerește din ce în mai mulți vizitatori de pe întreg globul. Pe scurt, Sri Lanka însemană plajă, junglă, intimitate. Cele mai populare locuri de aici, în special pentru romantici, sunt: cetatea Sigiriya (listată ca patrimoniul mondial UNESCO), stânca Pidurangala, Muntele lui Adam, Parcul Național Yala, Ruinele de la Anuradhapura.

2. Insulele Maldive

Una dintre cele mai faimoase destinații de luna de miere sunt insulele Maldive. Recifurile colorate, propria vila închiriată, înconjurată de apa turcoaz, plajele cu nisipuri albe, gazdele primitoare, apusurile de soare ce se scufundă în orizont și atmosfera romantică este ceea ce găsești garantat în aceste minunate locuri. Situate între marea Arabiei și marea Laccadive, la aproximativ 500 de kilometri de Sri Lanka, insulele Maldive sunt locația ideală pentru o escapadă în doi – și aceasta rămâne a fi una dintre multele sale alururi.

3. Insulele Santorini

Aveți o pasiune pentru stilul grecesc? Fie că răspunsul la această întrebare este „da”, fie că este „nu”, insulele Santorini vă pot cuceri indubitabil, prin peisaje minunate, clădiri de un alb imaculat, stânci abrupte, Marea Egee cu apa azurie și hotelurile încântătoare ce crează un anturaj luxos și romantic pentru luna de miere. O erupție vulcanică masivă în jurul anului 1650 î.Hr. a forțat centrul a ceea ce era atunci o singură insulă, să explodeze și să cedeze mării. Se spune că aceasta a fost teritoriul originar al orașului pierdut al Atlantidei, care a dispărut de mult în adâncurile oceanului. Astăzi, Santorini este constituită din două insule locuite și câteva insulițe. Majoritatea vizitatorilor își petrec timpul pe Thira (cea mai mare insulă din arhipelag), care găzduiește orașele mari din Santorini, inclusiv Fira și Oia.

4. Aruba

Vreme perfectă este, în primul rând, ceea ce face ca destinația să devină un loc atractiv, iar pe lângă asta, o viață de noapte absolut distractivă, o mulțime de sporturi pe apă și o vastă întindere a nisipurilor albe între plajele senine. Aceste lucruri însumează descrierea acestui colțișor colorat. Păsările flamingo sunt cele care îi conferă mai multă frumusețe. Vizitatorii nu ezită să facă poze cu ele, datorită nuanțelor vii pe care acestea le au. Aruba mai este numită și „insula fericită”, datorită climei calde pe întreg parcursul anului. Aceasta are în mediu, cele mai multe zile însorite din toată regiunea Caraibe. Așadar, voi doi ați fi, cu siguranță, bineveniți acolo!

5. Dubai

Aici aveți ocazia să obțineți tot ce este mai bun din două lumi diferite: puteți opta să vă bucurați pentru câteva zile de luxul și farmecul orașului plin de viață, cu imensele clădiri de tip zgârâie-nori și apoi să mergeți în deșert pentru liniște și relaxare . Răsfățați-vă cu o plimbare pe cămile, la apusul soarelui, care să vă ducă la creasta unei dune, unde vă veți opri pentru a servi șampanie, gustări și fructe. Un alt avantaj considerabil este faptul că și aici soarele este generos, fiind numărate aproximativ 300 de zile senine pe an. Iată un adevăr absolut: Dubaiul are foarte multe de oferit pentru mirii ce sunt în căutarea unei experiențe memorabile în luna de miere.

6. Bali, Indonezia

Chiar și înainte de apariția renumitei cărți și a filmului „Mănâncă, roagă-te, iubește”, insula a fost o atracție pentru romantici, datorită templelor sale învăluite de ceață și încântătoarelor priveliști ale munților. Iar nu în ultimul rând, acest loc este considerat o „scenă a artelor vii”. Iată de ce mai este numit și „Insula zeilor”.

7. Punta Cana, Republica Dominicană

Punta Cana este situată pe vârful de est al Republicii Dominicane, amplasată între Oceanul Atlantic și Caraibe. Natura este deosebită în această regiune exotică, de aceea, puteți închiria o mașină sau puteți opta pentru un tur cu autobuzul pentru a vedea cât mai multe locuri din apropiere sau chiar o plimbare cu bărcuțele. Pe lângă frumoasele plaje și apele limpezi, există și multe alte minunății dincolo de nisipurile alb, care merită să fie admirate. Nu ratați o excursie la albinăria din apropiere, de unde puteți să luați miere naturală, după care să treceți pe la centrul de echitație pentru o plimbare cu caii pe plajă.

8. Goa, India

Un loc magnific, cu clădiri vechi, plaje frumoase, baruri, viață de noapte și multe altele. Goa este unul dintre cele mai deosebite destinații din lume pentru luna de miere. Puteți face o plimbare romantică pe plajă sau vizita bisericile și atracțiile turistice din zonă. Acesta este un loc tipic pentru toți cei care iubesc plajele și stilul reggae. Va fi o evadare memorabilă, cu siguranță!

9. Bora Bora

Mica insula Bora Bora este un colțișor de rai abundat de frumusețile naturii. Peisajele de aici sunt completate de un vulcan inactiv, de jungla cuceritoare și de apa cristalină. De fapt, autorul James Michener, care a scris “Tales of the Pacific de Sud”, a numit Bora Bora „cea mai frumoasă insulă din lume”. Aceasta este destinația unei evadări tropicale, cu stațiuni luxoase, ceruri însorite, ape calde și localnici prietenoși.

10. St. Lucia

Sunteți curioși să mai aflați despre încă un loc încântător? Cu siguranță veți rămâne impresionați și de insula St. Lucia. Aveți parte de peisaje nemaipomenite, datorită pădurilor tropicale și a farmecului rapsodic al golfului Marigot. Iar vârfurile gemene ale munților Les Pitons (care au fost desemnați ca loc de patrimoniu mondial în 2004), reperul iconic al insulei, se împerechează atât de frumos, ca doi îndrăgostiți. De remarcat sunt, de asemenea, și plantațiile de cacao. Aveți ocazia să explorați câteva stațiuni magnifice, care oferă cele mai atrăgătoare priveliști tropicale și să aveți parte de excursii de aventură.

Vă dorim o lună de miere cât mai dulce!

 

 

Surse poze:

https://www.forbes.com/sites/jimdobson/2018/08/05/famed-jade-mountain-in-st-lucia-will-launch-a-new-sister-resort-jade-sea/

http://pacificparadise-travel.com/boracay

https://wise.travel/travel-news/goa-grows-up

https://www.realcouae.com/home/downtown-dubai_tcm223-49617/

http://indiatripservices.com/about.php

https://www.europoint.ro/top-5-cele-mai-apreciate-locuri-exotice-din-lume/

http://www.puntacanaprincessallsuites.punta-cana.website/ru/

https://passion4luxury.blogspot.com/2018/03/chic-hotel-santorini.html

http://www.pacificreps.com/destinos/oceania/intercontinental-resort/

https://www.barcelo.com/pinandtravel/en/the-aruba-you-dont-know-5-hidden-gems/

http://shiny-aruba.com/media

https://www.dunhilltraveldeals.com/blog/bachelorette-jojo-travel-to-find-love

https://pistonclasico.com/wall/tourism-experience

https://www.forbes.com/sites/jimdobson/2018/08/05/famed-jade-mountain-in-st-lucia-will-launch-a-new-sister-resort-jade-sea/

https://dubaicityventures.com/discover-dubai/

https://www.rumbo.es/hoteles/polinesia-francesa/bora-bora-isla-de/hotel-four-seasons-resort-bora-bora

https://jooinn.com/spruce-knob-twilight-trail-hdr.html

https://handluggageonly.co.uk/2017/09/09/11-fantastic-places-visit-caribbean-island-st-lucia/

 

Top 7 idei pentru o nuntă de basm în toiul iernii, recomandate de #JuliaHelena

O nuntă ce se desfășoară pe timp de iarnă este ca o poveste magică, ireală, datorită ninsorii imaculate ce se așterne în jur și creează un decor natural, incomparabil cu celelalte perioade ale anului. Atmosfera ce domină în toiul sărbătorilor, cu luminițe, jucării, fulgi de zăpadă, flori de gheață, șemineuri și candele, îți încălzește sufletul și te face visător. De aceea, nunta în acest sezon trebuie să fie deosebită, cu un decor feeric, potrivit tematicii alese, cu mâncare caldă, vin fiert și o ambianță agreabilă. Ca să completați acest tablou cu detalii cât mai atractive, vă propunem în continuare câteva idei din care vă puteți inspira.

 1. Decorul

Profitați de resursele naturale din această perioadă a anului și utilizați-le pentru a crea un decor spectaculos. Combinați-le cu măiestrie și folosiți-vă imaginația, simțindu-vă ca niște adevărați artiști. De exemplu, un brad natural constituie un element must-have la o nuntă în perioada sărbătorilor de iarnă. Decorați-l cu poze ale ambelor familii, cu prietenii, dar și cu voi doi. Cu siguranță, invitații de la nuntă vor petrece clipe în șir admirându-l.

Sursa: https://www.bridesmagazine.co.uk/gallery/real-christmas-weddings

Puteți alege o culoare care să domine în tot ceea ce pregătiți în ziua nunții, care va contribui la completarea tematicii alese.

Sursa: https://greenweddingshoes.com/winter-wedding-decor-from-4lovepolkadots/

Spătarele scaunelelor ce stau aranjate în jurul meselor, le puteți acoperi cu pături moi de lână, pentru a crea plăcuta senzație de odihnă, căldură și, totodată, confort. Astfel, îi veți face pe oaspeți să se simtă bineveniți la sărbătoarea voastră.

Sursa: https://www.templesquare.com/weddings/blog/best-winter-wedding-decorations-ever/

Sursa: https://www.templesquare.com/weddings/blog/best-winter-wedding-decorations-ever/

Iar dacă vă doriți o nuntă în stil elegant, puteți alege să domine nuanțele pastelate, combinate cu alb și auriu.

Sursa: https://www.elegantwedding.ca/white-gold-winter-wedding/

 1. Buchetul miresei

Este foarte important ca florile din buchetul miresei să fie corect asociate și în concordanță cu sezonul în care se desfășoară nunta. Câteva dintre cele mai rezistente și potrivite plante pentru compozițiile florale executate în perioada rece a anului sunt: amaryllis, brunia, trandafirii, calelele, freziile, phaleonopsis. Le puteți asorta cu fructele coniferelor sau chiar cu cele exotice pentru a obține o capodoperă ce va înfrumuseța imaginea și starea de spirit a miresei, mai ales, în timpul ședinței foto.

Sursa: https://greenweddingshoes.com/forget-frozen-this-is-a-true-ice-queen-wedding-with-all-the-boho-elements/

Sursa:

110 Unique And Beautiful Winter Wedding Bouquets You’ll Love

Sursa:

110 Unique And Beautiful Winter Wedding Bouquets You’ll Love

Sursa:

110 Unique And Beautiful Winter Wedding Bouquets You’ll Love

Sursa:

110 Unique And Beautiful Winter Wedding Bouquets You’ll Love

Sursa: https://www.columbusbrideandgroom.com/columbus-winter-wedding-bridal-bouquet/

Iar dacă nuanțele pale nu vă reprezintă, alegeți un buchet din crizanteme bordo în combinație cu trandafiri, pomușoare și alte flori de sezon.

Sursa: https://weddingnafplio.com/2018/05/29/bridal-bouquet-flowers-by-season/

Sursa: http://www.theperfectpalette.com/2016/02/blush-and-red-velvet-snowy-bridals.html

Sursa: https://www.brides.com/story/winter-alternatives-for-favorite-flowers

 1. Pantofii miresei

Comoditatea încălțămintei este primordială într-o astfel de zi, așadar, acesta este criteriul care trebuie să fie bifat primul atunci când căutați pantofii de mireasă. Dacă doriți neapărat să vă simțiți pentru câteva clipe mai elegantă, cu un plus de strălucire, puteți lua o pereche de pantofi cu toc, de schimb. Iar pentru ședința foto în aer liber, căutați cea mai calduroasă încățaminte. Nu trebuie să fie pantofi. Optați pentru o pereche de cizme sau UGG-uri, nu neapărat albe, astfel veți rezista mai mult în fața frigului. Iar acest contrast în raport cu rochia de mireasă le va conferi pozelor o tentă de naturalețe și originalitate.

Sursa: http://happywedd.com/accessories/shoes/59-cool-winter-bridal-shoes-boots-and-flats-to-get-inspired.html

Sursa: http://happywedd.com/accessories/shoes/59-cool-winter-bridal-shoes-boots-and-flats-to-get-inspired.html

Sursa: https://www.marthastewartweddings.com/396682/unique-something-blue-wedding-ideas?slide=893696

Sursa: http://happywedd.com/accessories/shoes/59-cool-winter-bridal-shoes-boots-and-flats-to-get-inspired.html

Sursa: https://venuelust.com/post/winter-wedding-shoes/

 1. Candy-barul

Pentru un candy-bar pe timp de iarnă, sunt indispensabile ciocolata caldă, fructele uscate, nucile, alunele sau prăjiturile consistente. Acestea, ornamentate cu gust și aranjate lângă tăblițe cu inscripții elegante sau chiar amuzante, vor forma un colțișor ademenitor pentru invitați.

Sursa: https://candyfunhouse.ca/blogs/around-the-funhouse/candy-buffet-ideas

Sursa: https://www.tasteofhome.com/collection/wedding-dessert-table-ideas/view-all/

Sursa: https://www.onefabday.com/13-wedding-food-stations-ideas/

 1. Invitațiile

Invitațiile pot avea nuanțe și texturi diverse, fie de hârtie, carton sau de lemn, în stil clasic sau cu accente vintage, decorate cu fulgi, luciu, frunzulițe de conifere, peisaje sau orice alt detaliu care credeți că se îmbină cel mai mult cu acest anotimp rece. Iar textele pot avea structura unui basm, ceea ce le va conferi invitaților o delectare aparte atunci când le vor deschide și citi.

Sursa: https://www.theknot.com/content/winter-wedding-invitation-ideas

Sursa: https://www.elegantweddinginvites.com/wedding-blog/25-creative-winter-wedding-ideas-that-are-not-christmas-overloaded/

 

Sursa:

Winter Wedding Decor from 4LOVEPolkaDots

Sursa: https://www.canva.com/templates/invitations/MACa5mZQXYQ-blue-and-brown-couple-winter-wedding-invitation/

 1. Tortul

Un tort de nuntă este destinat să reprezinte mai mult decât un simplu desert. Acesta servește ca un accesoriu important pentru marele eveniment și, îndeosebi, pentru fotografiile memorabile pentru mire și mireasă. Acesta evidențiază tematica nunții și o prelungește până la finalul serbării. Vă propunem în continuare poze cu torturi de nuntă, specifice iernii, care merg dincolo de glazura albă – de la creațiile extravagante de tip frozen, la splendoarea naturii pe timp de iarnă, și la până la stratul simplu, imaculat, de zăpadă.

Sursa: http://www.majesticweddings.co.za/inspiration_gallery_tag/11089/wedding+cake/Baby-Blue-Wedding-Cake-Cakechooser

Sursa: https://www.cakecentral.com/gallery/i/3395474/winter-wonderlandfairy-tale-wedding-cake

Sursa: https://www.onefabday.com/winter-wedding-cakes-to-inspire/

Sursa: https://thestir.cafemom.com/love/216600/winter-wedding-cake-ideas

Sursa:

103 Fabulous Winter Wedding Cakes

Sursa: https://thestir.cafemom.com/love/216600/winter-wedding-cake-ideas/269757/love_is_wedding_cake/4

Sursa: https://www.theknot.com/content/winter-wedding-cakes

 1. Ședința foto a mirilor

Chiar dacă ideea de a face o ședința foto cu prilejul nunții pe timp de iarnă, cu siguranță nu este una foarte atractivă pentru unii dintre voi, suntem dispuși să pariem că majoritatea mireselor ce au ales acest anotimp, adoră cu desăvârșire ninsoarea. Tocmai din acest motiv trebuie să profitați de atributele unice ale acestui sezon minunat. La fel cum vă încurajăm să faceți fotografii cu cele mai colorate frunze de toamnă, să profitați din plin de frumusețea pomilor înfloriți primăvara sau să străluciți sub razele soarelui de vară, suntem aici pentru a vă demonstra că fotografiile de nuntă pe fundalul zăpezii sunt cele mai rare și deosebite.

În timp ce s-ar putea să aveți câteva minute neplăcute în frig, merită să fie imortalizate toate frumusețile pe care ni le oferă sezonul de iarnă. Indiferent dacă alegeți să faceți un scenariu în care vă întâlniți într-un câmp acoperit cu zăpadă pentru prima dată sau pur și simplu dați clic pe câteva momente sincere, tăvălindu-vă fericiți pe neaua proaspăt căzută, există multe moduri creative de a captura momente ce redau la maxim spiritul sezonier.

Sursa: https://www.countryliving.com/entertaining/g4049/winter-wedding-photos/?slide=4

Sursa: https://www.bridalguide.com/planning/the-details/reception/winter-wedding-ideas#136454

Sursa: https://www.marthastewartweddings.com/406593/snowy-winter-wedding-photos?slide=871760

Sursa: https://www.bridalguide.com/planning/the-details/season/stunning-winter-wedding-photos#168239

Sursa: https://www.bridalguide.com/planning/the-details/season/stunning-winter-wedding-photos#168268

Dacă vă veți inspira cel puțin din ideile noastre, fără îndoială, veți organiza un eveniment worth to remember pentru toți invitații. Dați-i frâu liber imaginației Dvs.! Să înceapă distracția în toiul iernii!

GHID. Idei „must-have” și „more than you imagine” pentru o nuntă inedită

Organizarea nunții este un adevărat proiect, ce presupune multă implicare, răbdare și minuțiozitate. Întrucât acest proces necesită multă creativitate, noi venim în ajutor cu idei care să vă ușureze pregătirile pentru marele eveniment.

 

 1. Tematica

Pentru un eveniment mai inedit și atmosferic, stilizați nunta conform unei tematici anumite. Datorită ideilor atractive, veți ieși din tiparele clasice și le veți lăsa invitaților o amintire specială.

 • https://mireasa-perfecta.ro/organizare-nunta/5-idei-de-nunti-tematice

 

 1. Decorul

Tematica pe care o alegeți necesită un decor specific, pentru a reda o atmosferă corespunzătoare acesteia. Deci, cu siguranță, aveți nevoie de cât mai multe sugestii de decor, pe care le puteți găsi accesând următoarele link-uri:

 • http://www.100layercake.com/wedding-ideas/decor/207438/ros-inspired-wedding-decor-at-the-foundry-in-nyc

Absolutely Autumnal: Colorful Fall Elopement Inspiration with Modern Twist

 

 1. Buchetul miresei

În combinație cu decorul, de asemenea, trebuie să fie buchetul miresei, precum și brățările domnișoarelor de onoare:

 • https://www.teilor.ro/blog/ghid-practic-cum-alegi-corect-florile-pentru-nunta/

 • https://www.marthastewartweddings.com/231150/50-great-wedding-bouquets?slide=896444

 • https://www.townandcountrymag.com/the-scene/weddings/g10001194/fall-wedding-bouquets/?slide=7

25 Wedding Bouquet Ideas

 

 1. Mărturiile

Mărturiile sunt, de asemenea, un element ce completează decorul și aduce zâmbete pe fețele invitaților, constituind un mic suvenir legat de nunta voastră.

 • https://mireasa-perfecta.ro/marturii-nunta/cele-mai-frumoase-marturii-pentru-nunta

Idei pentru marturii de nunta

Idei originale pentru marturii de nunta

 

 1. Invitațiile

Cum ar trebui să arate invitațiile de nuntă și dacă le faceți hand-made, ce texte trebuie să conțină? Teoretic, nu sună dificil, dar practic, această parte a pregătirilor este chiar minuțioasă. Iată câteva sugestii originale, ce ar putea să vă fie de folos:

 • https://www.marry.md/blog/10-idei-de-invitatii-de-nunta-unice-care-va-vor-impresiona-si-intriga-oaspetii

 • https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/actualitate/invitatii-de-nunta-reguli-obligatorii-ce-trebuie-sa-contina-o-invitatie-la-nunta-60-de-modele-de-texte/

 • https://www.adorninvitations.co.uk/product/country-lace-pocket-wedding-invitations

Wedding Invitations from 4LOVEPolkaDots

Mai nou, așa cum multe dintre persoanele dragi nu vă sunt alături, ci la distanțe mari, aveți opțiunea să faceți și să expediați invitațiile online, iar oaspeții pot completa formularul de decizie, ca să își anunțe prezența:

 

 1. Surprize pentru invitați

Și dacă tot a venit vorba despre invitați, îi puteți distra la petrecerea voastră cu show-uri, dansuri, animatori, concursuri și cadouri. De asemenea, pentru mai multă distracție, puteți opta pentru tendințe moderne, precum foto cabina sau oglinda „magică”, interactivă.

 

 1. Dansul mirilor

Conexiunea strânsă dintre mire și mireasă este exprimată prin primul lor dans, care totodată, dă startul petrecerii. Acesta este reflecția personalității cuplului și poate avea orice stil, orice ritm, în dependență de ceea ce îl caracterizează ca un întreg. Deci, este foarte important să optați pentru o piesă și o coregrafie care să vi se potrivească în totalitate. Am selectat niște liste cu piese, din care vă puteți alege pe cea care va răsuna în momentul vostru special:

 

 1. Pantofi cu toc sau fără?

Fiecare mireasă atunci când își alege rochia, se întreabă ce fel de pantofi să aleagă: cu toc sau fără? Pentru prima variantă pledează cele care vor să își accentueze feminitatea, pentru a doua – cele care optează pentru comoditate. Dar dacă le vor pe ambele? Își iau pantofi de schimb. Se pare că aceasta ar fi soluția, însă lungimea rochiei poate fi scurtată doar după o singură pereche de pantofi, pentru a nu deranja pasul, mai ales în timpul dansului. #JuliaHelena propune o altă alternativă: luați-vă două crinoline pentru rochie, de mărimi diferite! Astfel, te poți juca cu volumul și cu lungimea acesteia. În a doua jumătate a nunții, poți purta cu încredere o pereche de ghete albe, care îți va răsfăța tălpile și conferi un stil deosebit.

 • http://www.bisouweddingsandevents.com/blog/2017/1/5/comfy-custom-wedding-shoes

 

 1. Fără stres înainte de nuntă!

Cu cât se apropie mai mult ziua nunții, cu atât deveniți din ce în ce mai neliniștiți și emoționați. Aveți nevoie de o relaxare atât fizică, cât și morală, ca să fiți cât mai energici în ziua ce mare. Aici găsiți câteva sfaturi simple, dar efective, pentru a combate acest stres:

 

 1. Poze neobișnuite

Nu uitați să captați cât mai multe momente împreună în ziua nunții! Voi doi, în lumea voastră, în care invitați și persoanele apropiate, puteți reda cele mai fantastice emoții! Încercați să faceți poze cât mai neobișnuite, pentru că, odată cu trecerea timpului, își vor amplifica și mai mult valoarea.

Fotografii must have la o nunta

 • https://mireasa-perfecta.ro/foto-video/idei-trasnite-pentru-sedinta-foto-de-nunta

 • https://blog.f64.ro/2018/03/14/10-super-idei-pentru-sedinta-foto-trash-the-dress-blog-f64/

 • https://www.wedmag.ro/fotografiile-de-la-pregatiri-antochi-photography/

 

 1. „Check-list”

Iar spre final, aveți aici câteva liste, care, cu siguranță vă vor aminti de multe detalii ce așteaptă bifate și la care nici nu v-ați gândit că vor fi un must-have în ziua nunții:

Nu uitați că la fiecare decizie pe care o luați referitor la ziua nunții, trebuie să contribuiți voi doi. Accesoriul cel mai de preț este zâmbetul, iar ingredientul principal pentru o adevărată petrecere este energia pozitivă, de care trebuie să fie „molipsiți” toți oaspeții.

Tendințe de make-up și coafuri de mireasă pentru anul 2019

Atunci când îți alegi coafura și machiajul potrivit pentru un eveniment, în special, ziua în care vei fi mireasă, trebuie să ții cont de anumite detalii, și anume, de forma feței și a capului, de culoarea și lungimea părului, și nu în ultimul rând, de rochia pe care o vei purta. Opțiunile pentru care optezi mai trebuie să depindă și de propriul stil, în care te simți cel mai sigur și liber, dar să corespundă și tendințelor actuale.

Echipa #JH îți sugerează câteva exemple de make-up și coafuri care vor fi în trend în anul 2019. Pentru început, iată câteva selecții de look-uri, dintre care, unele au fost prezentate la „Bridal Fashion Week 2019”:

 1. Ochii se accentuează, fiind conturați negru-pal; iar părul se strânge într-un coc răvășit, înfrumusețat cu o coroniță argintie.

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=8

 1. Acest stil de coafură și machiaj este potrivit pentru miresele care preferă să-și evidențieze frumusețea prin naturalețe. Ochii sunt accentuați cu eyeliner-ul auriu și rimel, iar pe buze aplicat ruj cu o nuanță cât se poate de naturală. Pentru un plus de rafinament și eleganță, mireasa poate opta pentru o coroană tridimensională de flori vii à la Lana del Rey.

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=9

 1. Trendurile de machiaj pentru mireasă, care vor domina în sezonul 2019 sunt eyeliner-ul argintiu/auriu și rujul roșu mat. Fie că optați pentru buze de nuanțe naturale, fie că vă place roșul, recomandarea noastră ar fi sa alegeți în dependență de personalitatea ce vă caracterizează.

Sursa: https://www.harpersbazaar.com/wedding/bridal-beauty/g19836897/wedding-hair-makeup-trends-spring-2019/

 1. Mireasa boho poate opta pentru părul prins la spate cu bentiță și fundă voluminoasă de culoarea rochiei.

Sursa: https://www.harpersbazaar.com/wedding/bridal-beauty/g19836897/wedding-hair-makeup-trends-spring-2019/

 1. Pentru o nuntă rustică outdoor, îi recomandăm miresei să poarte pîrul lăsat pe spate, abia ondulat, cu floricele albe, aplicate de-a lungul șuvițelor laterale.

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=7

6. În sezonul 2019 revine în vogă părul desprins și acoperit cu șuvițe naturale, agrafe sau flori, fie drept sau ondulat:

Sursa: https://www.elle.com/uk/beauty/g19870740/wedding-hair-and-make-up-bridal-fashion-week-2019/?slide=4

Nu uita, coafura constituie un adevărat etalon ce îți conturează frumusețea, așadar, look-ul perfect este cel care te definește în totalitate și îți inspiră doza de încredere în ziua în care vei fi mireasă.

Top 7 idei „tomnatice” pentru o nuntă ca în povești, recomandate de #JuliaHelena

De ce e toamna anotimpul nunților? Răspunsul este evident: anume acest anotimp ne ispitește cu un belșug desăvârșit, din care ne putem culege o gamă de resurse vitale pentru a crea o ambianță plină de farmec. Mai mult, acest simbol este oglindit în viitorul fiecărui cuplu care alege să își desfășoare marele eveniment în acest sezon.

 1. Rochia de mireasă

Primele adieri de răcoare trezesc inspirația de a purta o rochie cu mâneci fine, ce nu au tendința de a acoperi brațele, ci de a le conferi o tentă de finețe și eleganță. Un plus de rafinament este adus de elementele decorate pe mâneci, fie că este vorba de aplicații brodate cu perle sau dantelă franceză.

 1. Decorul

Elementele ce nu trebuie să lipsească dintr-un decor de toamnă sunt dovlecii și frunzele. Datorită faptului că dovlecii își păstrează forma pentru mult timp, având și dimensiuni diferite, aceștia pot fi utilizați atât în background, cât și pe prim-plan. O idee care, cu siguranță va fi apreciată de oaspeți, ar fi ca dovleceii mici să servească drept suporturi pentru numerotarea meselor din sală.

O altă idee la care poate nici nu v-ați gândit vreodată, este să utilizăm tărtăcuțele pe post de suporturi pentru lumânări. Este garantat faptul că invitații vor rămâne impresionați de aceste minunății.

Frunzele se pot fixa alături de beculețele decorative, astfel, acestea vor prinde reflexia luminilor și își vor scoate în evidență suprafețele aurii.

Iar pentru o mai bună organizare, pe locul fiecărui invitat se poate așeza, înainte de sosirea acestuia, câte o frunză ce afișează numele celui care urmează să îl ocupe.

 1. Candy bar-ul

Este evident că din tabloul candy bar-ului nu pot lipsi culorile: auriu, portocaliu, maro și roșu, asortate în diferite nuanțe, fie pe fructe, fie pe tarte delicioase sau chiar pe frunze și ghinde dulci, sculptate de către cofetari.

 

 1. Buchetul miresei

Acesta cere a fi cât mai accentuat în acest sezon. Chiar dacă utilizăm culori aprinse, este important să nu uităm că buchetul miresei trebuie asortat cu gust și să nu exagerăm cu diversitatea gamelor cromatice, ci să optăm pentru nuanțe ce se îmbină armonios.

 

 1. Mașina mirilor

În loc de tradiționala limuzină, putem opta pentru o mașină în stil retro, decorată cu motive tomnatice, cum ar fi frunze, flori și bentițe. Așadar, cu siguranță, fotograful va capta momente nemaipomenite ale cuplului în combinație cu acest element, iar pozele vor fi niște adevărate opere de artă.

 1. Domnișoarele de onoare

Pentru a conferi și mai multă culoare tabloului din ziua nunții, putem opta pentru câteva ținute alese pentru vornicele, care vor dansa și se vor mișca energic, fiind „sufletele” petrecerii, creând o amtosferă plăcut molipsitoare pentru ceilalți invitați.

 

 1. Tortul

Dar să nu uităm că „sfârşitul încununează opera”, după cum ne amintește renumitul proverb latin. Tortul este elementul indispensabil marelui eveniment. Magia acestuia le trezește entuziasmul invitaților, „înfruptându-le” atât privirea, cât și papilele gustative. Este lesne de înțeles că toamna trebuie să își lase accentul până la finalul evenimentului, așadar, relieful tortului poate fi decorat cu frunze dulci, ruginii, fie pe un fon alb, fie să își extindă nuanța pe întreg aspectul acestuia.

Așadar, fie că ați ales din ideile propuse de noi, fie că v-am oferit o cale de inspirație spre altele mai creative, vă dorim să aveți parte de o nuntă cât mai încântătoare!

 

 

Surse poze: